Aloita curlingharrastus!

Nyt on täydellinen aika aloittaa hauska talviurheiluharrastus, curling!

DSC_2420  DSC_2458

Joensuun curling ry:n järjestämät, ohjatut ja kaikille avoimet harjoittelukerrat ovat sunnuntaisin klo 14 – 15.30. Harjoittelukerrat ilmoitetaan seuramme kalenterissa nimellä ”Avoin tunti”.

Paikalle voi saapua ilman ennakkoilmoittautumista.

Harjoittelukerroilla tutustutaan ohjatusti lajin perustekniikoihin, joukkueen pelaajien rooleihin ja pelaamiseen. Koska curlinghallissamme on kaksi rataa, harjoitellaan toisella radalla lajin perusteita ja toisella pelataan, jolloin paikalle voi saapua lajikokemuksesta ja taidoista riippumatta!

Laji soveltuu jokaiselle liikuntakykyiselle, mutta turvallisuussyistä suositusikärajamme on 10 vuotta.

Harjoittelukerran hinta on 5 euroa, ja se maksetaan paikan päällä käteisellä.

Ota mukaasi väljät ja lämpimät urheiluvaatteet, sisäkengät sekä juomapullo.

Avoimilla harjoittelukerroilla on mahdollista liittyä seuramme jäseneksi (100 euroa / vuosi, juniori 30 euroa, opiskelija 50 euroa), minkä jälkeen sunnuntain avoimet harjoittelukerrat ovat maksuttomia. Seuramme jäsenet voivat osallistua myös erikseen sovittaviin peli-iltoihin (5 euroa / peli-ilta). Uudet jäsenet voivat liittyä kesken kauden paikallissarjajoukkueeseen, jossa on alle kahdeksan pelaajaa.

Seuramme jäsenen kanssa halliin voi tulla tutustumaan hintaan 10 e / kerta (opiskelija/juniori 5 e).

Jos seuramme jäsenet haluavat perustaa oman joukkueen paikallissarjaan (divari tai mestaruussarja), on joukkue ilmoitettava mukaan syksyllä, ennen sarjan alkua. Joukkuemaksu on 370 euroa. Sarjassa on n. 10 – 15 runkosarjaottelua ja pudotuspelit.

Ottelut löytyvät seuramme kalenterista, ja niitä voi tulla seuraamaan maksutta!

Voit myös varata yksityisen lajiesittelyn, jolloin seuramme järjestää ohjatun curlauskerran ryhmällesi. Lisätietoa löydät täältä.

DSC_2440   DSC_2442

Hallista saat kaikki lajissa tarvittavat välineet.

junnukuva  DSC_2470

Laadukas tekniikkaharjoittelu näkyy onnistuneina pelisuorituksina.

 DSC_2473   thumbnail_IMG_4573[1]

Curling on kahden joukkueen välinen, jäällä pelattava tarkkuuslaji, joka vie ensimmäisten kokeilukertojen jälkeen mukanaan.

halli  DSC_2409

Curlinghallimme sijaitsee Joensuussa osoitteessa Linnunlahdentie 14, 80110, Joensuu. Hallissa on kaksi rataa sekä lämpimät oleskelu-, puku-, ja wc-tilat.

Tervetuloa osaksi energistä ja positiivista curlingyhteisöämme!

Lisätietoa:

Lasse Nihtinen

Lajiesittelyvastaava

lasse.nihtinen@gmail.com