Varaa yksityinen lajiesittely

Alkusyksyn curlingkoulun ja kauden ympäri jatkuvien avoimien tuntien lisäksi lajiin voi tutustua myös esimerkiksi työ- tai kaveriporukalla varaamalla yksityisen lajiesittelyn! Lajiesittelyaikoja voi varata lokakuun alusta huhtikuun loppuun.

Esittelystä vastaa aina kokenut seuran edustaja. Seura tarjoaa talon puolesta esittelyn ajaksi kaikki tarvittavat välineet.

_______________________________________________________________

Vierailijoiden tulisi varautua tutustumiskäyntiin huolehtimalla seuraavista:

1) Oikeanlaiset jalkineet

Ota mukaasi vaihtokenkäpari! Kyseessä voivat olla ulkoilujalkineet, sisäpelitossut, saappaat tai jopa Reinot. Korkokengät eivät sovellu curlingiin. Tärkeimpänä vaatimuksena on, etteivät kengät naarmuta jäätä: jalkineissa ei saa olla metalliosia, ja pohjat on puhdistettava kivistä tai hiekasta. Jäälle päätyvät kivenmuruset voivat vaurioittaa jäänhoitokoneen terää.

2) Lämmintä vaatetusta

Hallin jäällä on jatkuva miinuslämpötila. Pukeutukaa talviulkoilua vastaaviin varusteisiin. Kuitenkin niin, että tarpeen tullen vaatetusta voisi vähentää. Housujen tulisi olla tarpeeksi joustavat – farkut eivät sovellu lajiin. Karvalapasia ja villapaitoja on vältettävä, sillä niistä irtoaa karvaa jäälle. Loungessa voi lämmitellä jos tuntuu liian kylmältä.

3) Juotavaa

Kuten jokaisessa urheilulajissa, nestetasapainosta täytyy huolehtia. Juomapullot voi täydentää hallilla. Alkoholijuomien nauttiminen ennen vierailua tai sen aikana ei ole suotavaa! Jäälle ei päästetä selvästi päihtynyttä henkilöä.

4) Fyysinen kunto

Curling vaatii hyvää peruskuntoa. Koska lajissa joutuu kyykistymään, sitä ei suositella polvi-, nivel- ja selkävaivoista kärsiville ihmisille.

5) Ryhmäkoot ja hinnoittelu

Esittelyissä ryhmällä on käytössään kaksirataisen hallimme molemmat radat. Yhdelle radalle mahtuu enimmillään 10 henkilöä, eli ryhmän enimmäiskoko on 20 henkilöä. Optimaalisin henkilömäärä esittelylle on 12-16 henkilöä. Lajiesittely kestää 2 tuntia, ja hinta sisältää lajivälineistön.

Esittelyhinnat kaudella 2019-2020:

max. 10 henkilöä – 250 EUR
max. 15 henkilöä – 350 EUR
max. 20 henkilöä – 400 EUR

Hallin vapaita aikoja voi katsoa täältä: http://joensuuncurling.fi/?page_id=746

6) Muuta

Kaikki esittelyihin tulevat ovat vakuutettuja Suomen Curlingliiton puolesta.

_______________________________________________________________

Jotta tutustumiskäynti olisi molemmin puolin positiivinen kokemus, seura pyytää toimimaan ohjeistuksen mukaisesti.

Varaukset ja lisätietoa:

Juho Tiainen

Johtokunnan puheenjohtaja

0504904398

joensuuncurling@gmail.com

Tervetuloa!